1. If you would like to get rid of these banners and the ads within the posts, all you have to do is sign up and they will go away!
  2. Welcome to Rc-Help, are you here looking for the PDF Plans? They are located in the store in the tab above, but you must be signed in to access that part of the site. It only takes a second to sign up!
  3. Like Us On Facebook!
    Hello Guest, it occurred to us during that last server failure that we had no way of informing the members of the site of the failure and I would like to invite you to like us on facebook so that you can get updates if the site happens to go down again. We don't post much over there unless we are updating the members so we will not flood your feed like some places do. Just click on Like and then allow notifications and that's it. See you there soon!

    Click Here To Rc-Help's Facebook page!
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
Hey Guest, I see you are not signed up on our forum yet. Did you know Registration is FREE and is only a couple clicks away? You can even sign in from Facebook, Twitter or Google+ for your convenience! So what are you waiting for, CLICK HERE to join in on the conversation!

Quad Naze32 Failsafe Activates After Arming

Discussion in 'Multi-Rotor' started by sadamowski, Dec 4, 2017.

< Furibee Darkmax Betaflight Setup | Furibee Darkmax Los Line Of Sight Flight >
  1. sadamowski

    sadamowski New Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 4, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Poland
    Dear All,

    I have a problem with my Naze32 failsafe. When I arm my quad (I use a switch arming) the motors spin for 1 -2 secs (depending on the Stage 2 failsafe config) and they stop and I see red led flashing. In Betaflight I see that the failsafe has been activated (red parachute icon). Same thing with Cleanflight

    I did the Minimum Length adjustment from 885 (where my throttle is when switching Tx off) to 895. Still I get the same behaviour.
    I use Turnigy 9XR pro with Open Tx. I did not do any failsafe config in the Tx - I cannot find it there.

    I also switched off the voltage monitoring

    Has anyone any idea how can I fix that? Or maybe at least to check why the failsafe got triggered - reason
     
< Furibee Darkmax Betaflight Setup | Furibee Darkmax Los Line Of Sight Flight >

Share This Page