General Problems with my dyanm helicopter

danny

Member
DSCN0980.jpgDSCN0981.jpgDSCN0982.jpgDSCN0983.jpgDSCN0984.jpgDSCN0985.jpgDSCN0986.jpg
i FINALLY LEARNED HOW TO UPLOAD PICTURES SO HERE THEY ARE MY PROBLEM IS i CHANGE THE SERVO AND i PULLED ALL THE PLUGS OUT BY ACCIDENT BUT i PLUGGED THEM RIGHT BACK IN AND NOTHING WORKED.

aS YOU CAN SEE i HAVE AN fm TRANSMITTER THAT CAME WITH THE HELICOPTER AND i ALSO HAVE THE SPECTRUM WHICH i HAVE NO IDEA HOW TO USE i FEEL LIKE AN IDIOT i CAN'T SEEM TO GET A GRASP ON THIS AND i REALLY WANT TO LEARN ALL i GET FROM THE 450 HELICOPTER IS BEEPS AND A FLASHING gYRO SO WHAT'S MY PROBLEM AND WHAT SHOULD i DO ABOUT IT i HOPE AM POSTING THIS RIGHT i DON'T WANT NOBODY TO GET ANGRY AT ME. i HAVE MANY HELICOPTERS THAT ARE STILL IN BOXES AND i HAVE ANOTHER QUESTION. wHAT'S EASIER TO FLY A FLYBARLESS OR ONE WERE TO FLY BAR i'M WHAT YOU CALL A PROBLEM CHILD lol.

i HOPE THIS SOMEONE OUT THERE THAT CAN HELP ME BECAUSE i'M DISABLED AND i CHOSE THIS HOBBY BECAUSE i LOVE HELICOPTERS i BEEN OUT OF WORK FOR THE LAST 14 YEARS AND i WENT INTO THIS HOBBY BLIND. aND WHAT i MEANT DISABLED i HAVE A SHOULDER INJURY i HAD NINE SURGERIES ON IT SO IT'S NOT MUCH USE ANYMORE.

i DIDN'T THINK THIS HOBBY WOULD BE SO HARD BUT i'M INTO IT AND AM DETERMINED TO BE A FLYER.

sO THERE'S A LITTLE BIT ABOUT ME AND MY PROBLEM WITH MY HELICOPTER ANYONE OUT THERE THAT CAN LEND A HAND i SURE WOULD APPRECIATE IT

tHIS SITES PROBLEM CHILD dANNY( loL)


DSCN0980.jpg

DSCN0981.jpg

DSCN0982.jpg

DSCN0983.jpg

DSCN0984.jpg

DSCN0985.jpg

DSCN0986.jpg
 

Tony

Staff member
More than likely, your issue is you have the wires plugged in backwards. However, I'm not 100% sure on that.

Putting that DX6i on the heli would be your best bet. Much more control. And I have just the video for you. You will need to get a DSM2 or DSMX Rx though.

Click on the link below and check out the video.

Rc-Help - Dynam E-Razor & Spektrum DX6i Full Setup Guide
 

danny

Member
thank you for your reply but what is a DSM2 or DSMX Rx ? plase don't judge me but i really don't know what it is .i am still trying to learn how to use this site .lol.
 

Tony

Staff member
I never judge anyone. DSM2 and DSMX are receivers (Rx) made for Spektrum and JR transmitters (Tx). You wont' be able to use the Rx that is already on your helicopter. You will have to change it to one that is compatible with the DX6i. Something like the AR6200, AR6210 or the like.
 
Top Bottom